Schadeherstel

Erkend schadeherstel bedrijf

Ford de Hartog is een erkend schade herstel bedrijf.

Bij schade aan uw auto kunnen wij alle zorgen uit handen nemen, zo ontvangt u bij schade een gratis vervangende leenauto. Indien de schade verhaalbaar is dan zullen wij de kosten van de vervangende leenauto verhalen op de tegenpartij.  Wij handelen alles af met de expert van de verzekeraar en helpen u bij het invullen van het schadeformulier. Uw auto wordt met originele onderdelen gerepareerd en wordt weer als nieuw aan u afgeleverd.

Het komt voor dat uw verzekeraar u naar een ander herstelbedrijf wilt sturen, dit is echter in veel gevallen niet nodig omdat wij een Ford erkend schadeherstelbedrijf zijn. Bij twijfel nemen wij graag contact met uw verzekeraar op. Voor meer informatie neemt u contact op met René de Hartog, telefoon 0297-324523, e-mail schade@forddehartog.nl.

Maak hier uw schadeherstel afspraak

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een speciale techniek welke het mogelijk maakt om kleine pitjes/deukjes uit uw auto te verwijderen zonder dat er veel demontage of spuitwerk nodig is.

Wij kunnen dit op afspraak voor u verzorgen, prijsindicatie € 150,- voor bijvoorbeeld diverse pitjes in de zijkant.

Schadereparatie

Schade aan uw auto is nooit een fijne ervaring, daarom is het van groot belang dat u na het ongeval hier niet veel tijd aan hoeft te besteden om dit af te handelen. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het repareren van schadeauto’s in eigen huis, dus dit wordt niet uitbesteed. De reparatie wordt uitgevoerd met originele onderdelen waardoor er een goede pasvorm tot stand komt, hierdoor is er na de reparatie niet meer te zien waar de schade hersteld is.

Ruitschade

Heeft u een pitje in uw voorruit, dan kunnen wij dit direct repareren, als u hiervoor verzekerd bent dan regelen wij dit rechtsreeks met de verzekeraar. Er zijn dan geen kosten aan verbonden.

Als het pitje niet te repareren is of er zit een scheur in de ruit, dan moet deze vervangen worden. Ook het vervangen van de ruit kunnen wij voor u regelen, als u hiervoor verzekerd bent dan nemen wij eerst kontakt met de verzekeraar op om te informeren of er geen bijzondere voorwaarden zijn.

In de meeste gevallen kunnen wij het vervangen voor u in orde maken, er zijn enkele verzekeraars waar een hoger eigen risico aan u berekend wordt, bijvoorbeeld € 135,- i.p.v. € 68,-, het verschil ontvangt u dan van ons terug.

Laat u niet bang maken dat een kapotte voorruit bijvoorbeeld uw vakantie kan verpesten, want u kunt er gewoon mee doorrijden, er ontstaat geen lekkage of gevaar dat het ruit er helemaal uit valt.

Ford de Hartog gebruikt originele onderdelen, dit waarborgt de kwaliteit voor verwarming en sensoren welke tegenwoordig ook vaak in het ruit verwerkt zijn.

Graag de groene kaart meenemen. Wij bellen met de verzekering of u verzekerd bent voor ruitschade en wat hun randvoorwaarden zijn bij het repareren of vervangen van een voorruit.

Wij vragen altijd toestemming van de verzekering of wij de ruit mogen vervangen.

Ford De Hartog B.V.

Contact

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 13:00
Zondag gesloten

Madame Curiestraat 3
1433 AA Kudelstaart
0297 – 324523

info@forddehartog.nl

privacy policy

Bovag Keurmerk

Ford de Hartog is aangesloten bij BOVAG. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.