Werkplaats

Onderhoud & reparatie

Regelmatig onderhoud aan uw Ford is noodzakelijk om te garanderen dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft. Daarbij krijgt u jaarlijks gratis uw Ford Assistance verlengd i.c.m. de onderhoudsbeurt.

Wilt u informatie over de onderhoudsprijzen of wilt u een datum afspreken voor de combinatie apk en onderhoudsbeurt? Neem dan contakt op met Frans de Hartog op telefoonnummer 0297-324523 of e-mail werkplaats@forddehartog.nl

Heeft u geen Ford? dan kunnen wij u ook van dienst zijn.

Kleine reparatie’s klaar terwijl u wacht. 

Maak hier uw afspraak

APK

Ford dealer de Hartog beschikt over 4 apk monteurs welke dagelijks voor u beschikbaar zijn, meestal wordt de apk gecombineerd met een onderhoudsbeurt zodat u slechts één keer per jaar met uw auto langs hoeft te komen voor het totale onderhoud.

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw apk niet gelijk loopt met de onderhoudsbeurt, dan is het goed om te weten dat u de auto 2-maanden van tevoren mag aanbieden, terwijl de vervaldatum van de apk hetzelfde blijft, dus u heeft dan 14-maanden of voor de nieuwere auto’s 26-maanden apk geldigheid.

Nieuwe benzineauto’s worden de eerste keer bij 4 jaar gekeurd en daarna twee keer om de 2 jaar, dit is de 4-2-2 regeling. Dieselauto’s gaan wel voor het eerst bij 3 jaar en daarna elk jaar, dit is de 3-1-1 regeling.

De apk keuring doen wij voor alle merken.

Wilt u zelf controleren wanneer de auto gekeurd moet worden dan kunt u via onderstaande link met uw kenteken inloggen. www.rdw.nl

Banden

Banden zijn er in vele soorten en maten en worden tegenwoordig ook voorzien van een energielabel. Dit label geeft aan welk brandstofverbruik, geluidsniveau en welke grip bij regenval u van de band mag verwachten.

De Hartog bv is ook Uw bandenspecialist, voor vervanging,reparatie en balanceren of zelfs het uitlijnen van uw auto.

Winterbanden worden steeds populairder, hiervoor hebben wij een speciale ruimte ingericht om uw banden in op te slaan, voor vaste klanten hebben wij een speciaal opslag tarief.

Meestal worden de winterbanden rond eind Oktober gemonteerd en kunt u erop doorrijden tot April. De velgen die bij ons worden opgeslagen zijn verzekerd tegen brand en diefstal, ook worden deze velgen netjes gereinigd zodat ze er in het nieuwe seizoen weer keurig uitzien.

Airco Service

Het is aan te raden elke 3 jaar airco onderhoud uit te laten voeren, dit omdat het systeem jaarlijks 10% van het koudemiddel verliest, dit koudemiddel zorgt voor het koelend vermogen, maar het dient ook als transportmedium van de aanwezige olie in het systeem, deze olie zorgt voor de smering van de aircopomp.  Vermindering van de hoeveelheid olie kan later voor onnodig hoge onkosten zorgen.

Ook nare luchtjes, welke veroorzaakt worden door het achterblijven van vocht in het systeem, kunnen door ons met een servicebeurt verholpen worden.

Voor de airco service/onderhoudsbeurt rekenen wij € 137,- incl 21% btw.

Wilt u meer informatie over uw airconditioning neemt u dan gerust contakt met ons op, dan kunnen wij u geheel vrijblijvend advies geven.

Ford Assistance

U krijgt bij de onderhoudsbeurt van uw Ford  van ons gratis Ford assistance. In de meeste gevallen wordt bij pech uw auto ter plekke door de anwb gerepareerd. Lukt dat niet, dan wordt uw auto kostenloos naar een Ford dealer binnen een straal van 50 kilometer gesleept. In bepaalde gevallen vergoeden we zelfs twee dagen vervangend vervoer of eventuele hotel- of reiskosten.

De voordelen van Ford Assistance op een rij:

  • Direct hulp bij pech onderweg
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • In heel Europa
  • Vergoeding vervangend vervoer of eventuele hotelkosten
  • Geldt ook voor uw partner, familielid of kennis

Ford Assistance is tot de eerste onderhoudsbeurt of maximaal 12 maanden gratis. Wilt u langer blijven profiteren van Ford Assistance? Laat dan het periodiek onderhoud uitvoeren bij uw Ford-dealer.

Uw Ford Assistance wordt dan bij elke onderhoudsbeurt kosteloos verlengd, tot wel levenslang!* U krijgt dan Ford Assistance Gold.

Ford De Hartog B.V.

Contact

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 13:00
Zondag gesloten

Madame Curiestraat 3
1433 AA Kudelstaart
0297 – 324523

info@forddehartog.nl

privacy policy

Bovag Keurmerk

Ford de Hartog is aangesloten bij BOVAG. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.